در حال حاضر 9 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

نیروی کار ماهر کبک

رای دهی:  / 8
ضعیفعالی 

کبک با وسعتی تقریباً برابر ایران بزرگترین و از نظر جمعیت دومین ایالت کانادا به شمار می آید. زبان رسمی کبک فرانسه و بزرگترین شهر آن مونترال است. مونترال بزرگترین شهر فرانسه زبان جهان پس از پاریس می باشد. ضمن اینکه این شهر تعداد بسیار زیادی جمعیت انگلیسی زبان نیز دارد. کبک پس از اُنتاریو مهمترین قطب صنعتی کانادا به شمار می رود و بسیاری از صنایع و معادن کانادا در این استان قرار دارند. 

شهر کبک پایتخت ایالت کبک از جمله قدیمی ترین شهرهای کانادا و تنها شهر آمریکای شمالی است که با توجه به معماری استثنایی و جاذبه های طبیعی آن در سال ۱۹۸۵ از سوی یونسکو به عنوان میراث فرهنگی بشری انتخاب گردیده است. 

کبک آب و هوایی چهار فصل و زمستانهایی سرد و برفی دارد. با توجه به شرایط گذشته کانادا، کبک تنها استانی است که به صورت مستقل دارای بخش مهاجرت بوده و برای افرادی که آشنایی کافی با زبان فرانسه دارند مقصد مناسبی جهت اقامت در کانادا به شمار می آید. شرایط مهاجرت به این استان متغیر بوده و نسبت به شرایط تحصیلی و شغلی متقاضیان سنجیده می شود.

 

مهمترين مسئله در مهاجرت به كبك تسلط به زبان فرانسه و گروه شغلي است. ميزان تسلط به زبان فرانسه بايد در حدي باشد که امکان ارائه مدرک در سطح متوسط را داشته باشید.

توضيحات كلي در ارتباط با مهاجرت به كبك :

- از طريق سرمايه گذاري :
متقاضیان می بایستی مبلغ ۸۰۰ هزار دلاركانادا که قابل برگشت می باشد را به مدت ۵ سال از طریق سازمانهای معرفی شده در اختيار دولت كبك قرار دهند که پس از آن واجد شرایط اقدام می باشند و يا با پرداخت ۱۸۰ هزار دلار كانادا كه غير قابل برگشت است و اين مبلغ سود ۵ ساله ۸۰۰ هزار است واجد شرایط مهاجرت به کبک گردند .

-نیروی کار ماهر :
در اين روش بايد كليه مدارك لازم به همراه فرمها و هزینه بررسی پرونده كه براي نفر اصلي ۷۵۰ دلار و همراهان هركدام ۱۵۶ دلار كانادا مي باشد، ارسال شود. البته بعد از قبولي در مصاحبه بايد هزینه بررسی مدارک که توسط دولت فدرال در مرحله بعدی صورت می پذیرد نیز پرداخت شود .

اگر در نظر دارید به عنوان نیروی کار ماهر منتخب کبک به کانادا مهاجرت کنید، باید ابتدا برای دریافت "گواهی انتخاب" (Certificate of Selection یا Certificat de Sélection du Québec ) از طریق دولت کبک اقدام نمایید. این گواهی یک مدرک رسمی و نشان دهنده آن است که دولت استان کبک شما را برای مهاجرت به این استان انتخاب کرده است. 

پس از آنکه توسط استان کبک انتخاب شدید و گواهی انتخاب کبک را دریافت داشتید برای کسب اقامت دائم کانادا باید اقدام به تشکیل پرونده بر اساس قوانین مهاجرت و شهروندی کانادا ( CIC ) نمایید. نظر نهایی در خصوص پرونده شما را یک افسر مهاجرت بر اساس قوانین این کشور در زمان تشکیل پرونده خواهد داد.

نحوه امتياز بندي براي مهاجرت از طريق تخصص كاري براي استان كبك به شرح زير است.


مجردها بايد حداقل ۵۵ امتياز و متاهل ها حداقل ۶۳ امتياز بگيرد.
• تحصيلات حداكثر ۲۹ امتياز
• پيشنهاد كاري از كبك حداكثر ۱۰ امتياز 
• سوابق كاري حداكثر ۹ امتياز 
• سن حداكثر ۱۸ امتياز
• توانائي زبان فرانسه و انگليسي حداكثر ۲۲ امتياز
• داشتن خویشاوند در كبك حداكثر ۹ امتياز 
• امتيازهاي همسر حداكثر ۱۸ امتياز
• فرزندان حداكثر ۸ امتياز 
• توانايي مالي حداكثر ۱ امتياز
• انطباق پذیری حداكثر ۸ امتياز كه توسط آفيسر داده مي شود 

توضيحات هر بخش از موارد بالا 

امتياز فرزندان :
• براي هر فرزند  ۱۲ ساله و كمتر ۴ امتياز 
• هر فرزند  ۱۳ تا ۲۱ ساله ۲ امتياز 

امتياز سن :
• ۱۸ تا ۳۵ سال ۱۸ امتياز
• ۳۶ سال ۱۴ امتياز 
• ۳۷ سال ۱۰ امتياز 
• ۳۸ سال ۶ امتياز 
• ۳۹ سال ۴ امتياز
• ۴۰ سال ۲ امتياز
• ۴۱ سال به بالا  سال ۰ امتياز

امتياز تحصيلات :
• ديپلم دبيرستان ۲ امتياز 
• ديپلم فني و حرفه اي ۶ امتياز 
• ديپلم يا معادل آن از كبك ۶ امتياز
• فوق ديپلم رشته هاي عمومي با حداقل ۲ سال تحصيلات تمام وقت ۴ امتياز 
• فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل ۱ سال تحصيلات تمام وقت ۶ امتياز 
• فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل ۲ سال تحصيلات تمام وقت ۸ امتياز 
• فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل ۳ سال تحصيلات تمام وقت ۱۰ امتياز 
• ليسانس با حداقل تحصيلات ۳ سال يا بيشتر به صورت تمام وقت ۱۱ امتياز
• فوق ليسانس ۱۳ امتياز
• دكترا ۱۳ امتياز 
• تخصص دوم ۹ امتیاز

پيشنهاد استخدام معتبر :
• پيشنهاد استخدام معتبر در نواحي اصلي مونترال ۵ امتياز
• پيشنهاد استخدام معتبر در خارج از نواحي اصلي مونترال ۱۰ امتياز

تمکن مالي :
اگر متقاضي در اين دسته امتياز كمتر از ۱ بگيرد خود به خود رد مي شود.
داشتن يك قرارداد كاري ۱ امتياز

سوابق كاري :
• كمتر از ۶ ماه ۰ امتياز 
• ۶ تا ۱۱ ماه ۲ امتياز 
• ۱۲ تا ۲۳ ماه ۴ امتياز 
• ۲۴ تا ۳۵ ماه ۶ امتياز 
• ۳۶ تا ۴۷ ماه ۷ امتياز 
• ۴۸ ماه يا بيشتر ۹ امتياز 

توانائي زبان :

ارائه مدرک زبان TEF در سطح متوسط ، الزامی می باشد.

اقامت خویشاوندان :
حداكثر ۶ امتياز 
داشتن خویشاوند در كبك كه حتما بايد مقيم و يا شهروند کانادا باشند )
• همسر ۳ امتياز
• پسر يا دختر ، پدر يا مادر، خواهر يا برادر ، پدر بزرگ يا مادر بزرگ ، ۳ امتياز
• عمو ، عمه ، خاله ، دائي ، پسر خواهر يا برادر ، دختر خواهر يا برادر ، ۰ امتیاز

مشخصات همسر :
۱- تحصيلات :
• ديپلم دبيرستان ۰ امتياز
• ديپلم فني و حرفه اي ۳ امتياز 
• فوق ديپلم رشته هاي عمومي با حداقل ۲ سال تحصيلات تمام وقت ۱ امتياز 
• فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل ۱ تا ۲ سال تحصيلات تمام وقت ۲ امتياز
• فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل ۳ سال تحصيلات تمام وقت ۳ امتياز 
• تحصيلات دانشگاهي ۳ امتياز 

2- تجربه كاري : 
• كمتر از ۶ ماه ۰ امتياز 
• ۶ تا ۱۱ ماه ۲ امتياز 
• ۱۲ تا ۲۳ ماه ۴ امتياز 
• ۲۴ تا ۳۵ ماه ۶ امتياز 
• ۳۶ تا ۴۷ ماه ۷ امتياز 
• ۴۸ ماه يا بيشتر ۹ امتياز

3- سن :
• ۱۸ سال تا ۳۵ سال ۳ امتياز
• ۳۶ و ۳۷ و ۳۸ سال ۲ امتياز 
• ۳۹ و ۴۰ سال ۱ امتياز 
• ۴۱ تا ۵۰ سال ۰ امتياز

4- توانائي زبان همسر :
زبان فرانسه :
ارائه مدرک زبان فرانسه الزامی می باشد.

جدول امتیازبندی به شرح زیر است:

حداکثر ۱۶ امتیاز(۱۸ تا ۳۵ سال ۱۶ امتیاز- ۳۶ سال ۱۴ امتیاز - ۳۷ سال ۱۲ امتیاز - ۳۸ سال ۱۰ امتیاز - ۳۹ سال ۸ امتیاز - ۴۰ سال ۶ امتیاز - ۴۱ ۴ امتیاز- ۴۰ سال ۲ امتیاز - ۴۳ و بالاتر ۰ امتیاز)

سن متقاضی

حداکثر ۲۲ امتیاز (ایجاد ارتباط گفتاری و شنیداری به زبان فرانسه تا ۱۶ امتیاز - ایجاد ارتباط گفتاری و شنیداری به زبان انگلیسی تا ۶ امتیاز)

آشنایی با زبان فرانسه و انگلیسی

تا ۲۸ امتیاز (تحصیلات آکادمیک تا ۱۲ امتیاز- رشته های مورد نیاز تا ۱۶ امتیاز)

تحصیلات دانشگاهی و آموزشهای فنی و حرفه ای

تا ۱۶ امتیاز (تحصیلات ۳ امتیاز، رشته مورد نیاز ۴ امتیاز، تجربه کار ۰ امتیاز، سن ۳ امتیاز، زبان ۶ امتیاز) سن، تحصیلات، سطح زبان و تجربه کاری همسر
   

حداکثر ۸ امتیاز (کمتر از ۶ ماه ۰ امتیاز - ۶ تا ۲۳ ماه ۴ امتیاز - ۲۴ تا ۴۷ ماه ۶ امتیاز - ۴۸ ماه و بیشتر ۸ امتیاز)

تجربه کاری

حداکثر۸ امتیاز(تحصیل به مدت یک ترم تحصیلی ۵ امتیاز - دو ترم تحصیلی ۵ امتیاز - کار در کبک حداقل ۳ ماه ۵ امتیاز - کار در کبک به مدت ۶ ماه ۵ امتیاز - سفر به کبک برای بیش از ۲ هفته و کمتر از سه ماه ۱ امتیاز و برای بیش از سه ماه ۲ امتیاز - داشتن بستگان درجه اول شامل پدر، مادر، پدر بزرگ، مادربزرگ، فرزند، نوه، خواهر یا برادر در کبک ۳ امتیاز)

تجربه زندگی در کبک و یا داشتن بستگانی که در این استان زندگی می کنند

حداکثر ۸ امتیاز (برای فرزندان زیر ۱۲ سال هر فرزند ۴ امتیاز - برای فرزندان ۱۳ تا ۲۱ سال هر فرزند ۲ امتیاز)

فرزندان

 

 

حداکثر ۱۰ امتیاز (پیشنهاد کار در محدوده مونترآل ۶ امتیاز - سایر نقاط کبک ۱۰ امتیاز)

پیشنهاد کار معتبر در کبک

حداکثر ۶ امتیاز (با توجه به وضعیت متقاضی توسط افسر مهاجرت تعیین می گردد)

قابلیت انطباق

حداکثر ۱ امتیاز (دریافت این امتیاز الزامی است و در صورت تامین مبلغ حداقل برای شروع زندگی در کبک در نظر گرفته می شود)

امکان تامین مالی خود در کبک

برای متاهلین حداکثر ۱۲۳ امتیاز برای مجردین ۱۰۷ امتیاز

جمع کل امتیازات

مجرد ۵۵- متاهل ۶۳

امتیاز لازم برای قبولی

 

.
جمعه 4 اسفند 1396.
Feb 23 2018.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB