در حال حاضر 36 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

مهاجرت بر اساس تجربه کانادایی

رای دهی:  / 5
ضعیفعالی 

این کلاس اخیرا به مجموعه دسته بندی گروه های متقاضی مهاجرت تحت عنوان "تجربه کانادایی" افزوده شده و شامل دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های کانادا و کارگرانی می شود که بطور موقت وارد کشور می شوند.


با توجه به تجربه زندگی در کانادا و آشنایی این دو گروه با قوانین و برنامه های اقتصادی کشور، دولت کانادا اقامت دائم آنان را به نیروهای تازه وارد ترجیح داده است.


افرادی که شامل این گروه می شود:
- بخواهند در استانی به غیر از استان کبک اقامت کنید.

- نیروی کار موقتی باشند که حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت و یا معادل آن در کانادا کار کرده باشند یا فارغ التحصیل یکی از موسسات آموزش عالی کانادا بوده و حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت داشته باشند.

- تجربه خود را در کانادا با کار یا تحصیل مرتبط به دست آورده باشند.

- در زمان اشتغال به کار در کانادا و یا حداکثر تا یک سال پس از آن اقدام نمایند. (توجه داشته باشید شغل شما باید حتما یکی از مهارت های سطح 0 ، A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) باشد.)

اگر به عنوان نیروی کار موقت اقدام می نمایند پرونده آنها بر اساس دو مورد زیر بررسی خواهد شد:

* سابقه کاری
* توانایی در زبان های انگلیسی و فرانسه

اگر به عنوان شخصی که از موسسات آموزش عالی کانادا فارغ التحصیل شده و سابقه کار کانادایی دارد اقدام می نمایند پرونده آنها بر اساس سه مورد زیر بررسی خواهد شد:

* سابقه کاری
* توانایی شما در زبان های انگلیسی و فرانسه و
* تحصیلات

متقاضی اصلی:

اگر متاهل هستند و همسر آنها نیز واجد شرایط لازم می باشد، باید تصمیم بگیرند که کدام یک دارای شرایط بهتری برای اقدام از این طریق هست تا به عنوان متقاضی اصلی اقدام به تشکیل پرونده نموده و دیگری به عنوان همراه در پرونده در نظر گرفته شود.

فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان باید واجد شرایط زیر باشند:

سابقه کاری

به عنوان یک فارغ التحصیل موسسات آموزش عالی کانادا باید یک سال سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن) در کانادا پس از فارغ التحصیلی داشته باشند. سابقه کار باید در طول دو سال از زمان تشکیل پرونده اتفاق افتاده باشد.

ممکن است سابقه کاری خود را از راه درخواست اجازه کار برای فارغ التحصیلان( Post-Graduation Work Permit ) بدست آورده باشند. اجازه کار می تواند به مدت سه سال بدون محدودیت در نوع کار و یا جایی که در آن کار می کنند معتبر باشد. برای آنکه بتوان از این طریق برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایند باید حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت (سابقه کار تمام وقت به معنای ۳۷،۵ ساعت کار در هفته) در یکی از مشاغل مهارت های سطح 0 ،A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) داشته باشند و سابقه کاری باید در طول دو سال مانده به اقدام برای تشکیل پرونده اتفاق افتاده باشد.

توجه: در مهاجرت از طریق تجربه کانادایی سوابق کاری متقاضی در طول زمان تحصیل در نظر گرفته نمی شود و تنها سوابق کاری پس از فارغ التحصیلی مد نظر قرار گرفته خواهد شد.

نکته: دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) سیستمی برای طبقه بندی مشاغل در اقتصاد کانادا است که شرح شغل، وظایف شغل، مهارت های لازم و تحصیلات مرتبط با آن شغل را ارائه می نماید.

متقاضیان باید توجه داشته باشند که اگر بدون داشتن اجازه کار (Work Permit) در کانادا کار کرده اند یا کار آنها جزو مهارت های سطح 0 ، A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) نیست و یا سابقه کار پس از فارغ التحصیلی کمتر از یک سال است نمی توانند از این طریق برای کسب اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

تحصیلات:

تحصیلات متقاضی تنها زمانی برای کسب اقامت دائم کانادا از طریق تجربه کانادایی قابل استفاده خواهد بود که تحصیلات خود را در یکی از موسسات آموزش عالی کانادا انجام داده باشد. برای این کار لازم است:

* تحصیلات عالیه به مدت حداقل دو سال به صورت تمام وقت در یکی از موسسات عالی کانادا انجام شده باشد. یا
* یک سال تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کانادا همراه با یک سال تحصیل دانشگاهی در کانادا به عنوان دوره لازم برای پذیرفته شدن در مقطع فوق لیسانس (در مجموع دو سال)

توجه: واحد های مربوط به زبان های انگلیسی و فرانسه به عنوان زبان دوم به عنوان تحصیلات در کلاس تجربه کانادایی محسوب نمی شود.

* تحصیلات باید در موسسات عالی خصوصی یا دولتی کانادا مانند کالج ها و دانشگاهها انجام شده باشد یا CEGEP های خصوصی

آشنایی به زبان های انگلیسی و فرانسه:

در کلاس تجربه کانادایی سطح زبان بر اساس شغل و تخصص سنجیده خواهد شد و باید متناسب با شغل و پیشه باشد. ملزومات شغل با معیار طبقه بندی مشاغل ملی کانادا سنجیده می شود.

چنانچه متقاضی به هر دو زبان انگلیسی و فرانسه آشنایی دارد باید با توجه به اینکه به کدام زبان تسلط بیشتری دارد، آن زبان را به عنوان زبان رسمی اول خود معرفی نماید. توجه داشته باشند در مهاجرت از طریق تجربه کانادایی تنها زبان رسمی اول مورد سنجش قرار خواهد گرفت.

 

.
پنجشنبه 23 آذر 1396.
Dec 14 2017.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB