در حال حاضر 10 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

متقاضیان برنامه سابقه کانادایی

رای دهی:  / 2
ضعیفعالی 

 

این نوع اخذ اقامت دائم که به برنامه Canadian Experience معروف است ، مختص متقاضیانی می باشد که در کانادا کار و یا تحصیل کرده باشند.


افراد واجد شرایط:
روش اول:
   ۱ سال تجربه کاری در کانادا در مشاغل حرفه ای
   دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه
روش دوم:
   اخذ مدرک تحصیلی از یک کالج یا دانشگاه در کانادا
و اشتغال به کار در مشاغل حرفه ای به مدت ۱ سال بعد از فارغ التحصیلی
  دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه


روش اقدام:
در طول مدت اشتغال و یا حداکثر یک سال بعد از اتمام آن متقاضیان می توانند جهت اخذ اقامت دائم اقدام کنند.


هزینه های مورد نیاز جهت اقدام:
۳۲۵ دلار جهت بررسی پرونده و حق ورود ۴۹۰ دلار کانادا جهت ویزا اقامت

 
 با توجه به محدودیتهای  فعلی از طرف اداره مهاجرت شاید این شیوه آسان ترین روشی است که متقاضی می تواند جهت اخذ اقامت دائم اقدام کند.

 

.
پنجشنبه 28 دي 1396.
Jan 18 2018.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB