در حال حاضر 24 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

متقاضیان ویزای دانشجوئی

رای دهی:  / 4
ضعیفعالی 

ویزای دانشجوئی   

کانادا به عنوان کشوری تحصیل دوست، همواره مقصد هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان از سراسر جهان بوده است. بیشتر از ۲۵۰،۰۰۰  هزار نفر از سراسر جهان همه ساله تحت ویزا دانشجوئی وارد کانادا می شوند. از این تعداد ، شهر های مهم و بزرگ کانادا (مونترال، ونکوور و تورنتو) با بیش از ۱۵۰،۰۰۰  دانشجوی تازه وارد بیشترین سهم را در این زمینه دارند.

 
افراد واجد شرایط:
بطور کلی هر شخصی که مایل به ادامه تحصیل در کانادا است باید اقدام به اخذ اجازه تحصیل (study permit) نماید. برای تحصیلات به مدت زیر 6 ماه، اجازه تحصیل لازم نیست اما اگر مدت تحصیل بیشتر باشد باید اقدام به اخذ اجازه تحصیل کرد. این مورد شامل کلیه افرادی می شود که حتی برای سطوح ابتدائی و متوسط جهت ادامه تحصیل به کانادا اقدام می کنند.
مهمترین بخش جهت اخذ ویزای تحصیلی‌، متقاعد کردن سفارت کانادا مبنی بر بازگشت به کشور خود بعد از اتمام تحصیلات است. متقاضیان می توانند با ارائه شواهدی که نشان دهنده وابستگی به کشور خود است ، افسر پرونده خود را متقاعد نمایند.
پذیرش تحصیلی:
هر شخص جهت اقدام به اجازه تحصیل می بایستی از دانشگاه یا کالج مربوطه برگه پذیرش تحصیلی داشته باشد. اخذ پذیرش تحصیلی شاید مهمترین قسمت یک پروسه ویزای تحصیلی‌ است. شرایط موسسات آموزشی در کانادا با هم متفاوت بوده و علاوه بر آن  هراستان شرایط خاص خود را دارا می باشد. جهت اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ پذیرش تحصیلی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
- هزینه تحصیل
متقاضی ویزا دانشجوئی می بایستی سفارت کانادا را متقاعد سازد که توانایی مالی جهت تحصیل درکانادا را دارا هست. این توانایی مالی می تواند بصورت پول نقد در بانک باشد. متقاضی باید ثابت کند که حداقل پول جهت یک سال تحصیل در کانادا را آماده کرده است هر چند طول مدت تحصیل ۲ سال یا بیشتر باشد. در ضمن متقاضی باید ثابت کند که توانایی تهیه منابع مالی جهت سالهای بعد را نیز دارد.


-  حداقل پول لازم برای یک نفر مجرد که بخواهد در تورنتو و یا ونکوور تحصیل کند ، چه مقدار می باشد؟

  هزینه تحصیل (tuition fee) بسته به نوع رشته تحصیلی
 هزینه زندگی (life expenses )

۱۰۰۰۰ $

دانشجو باید حداقل هزینه تحصیل برای یک سال و همچنین ۱۰۰۰۰ دلار پول نقد جهت پوشش دادن هزینه زندگی سال اول خود را در حساب بانکی داشته باشد. شرایط تحصیل در کبک متفاوت بوده و شامل موارد زیر می باشد:
۱- بلیط رفت و برگشت
۲- هزینه تحصیل
۳- هزینه زندگی برای سال اول  ۱۱۰۰۰ دلار  
۴- هزینه اولیه زندگی
۵- هزینه بیمه پزشکی

روش اقدام:
بعد از تهیه کلیه مدارک لازم، می توانید از طریق سفارت کانادا و یا بصورت اینترنتی جهت اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید. مدت اعتبار ویزای تحصیل ، مدت تحصیل بعلاوه ۹۰ روز خواهد بود.

مدت زمان بررسی پرونده:

در حال حاضر (ژوئیه سال ۲۰۱۳) مدت زمان بررسی پرونده ۱۴۰ روز در سفارت کانادا در آنکارا می باشد.

هزینه اقدام:
هزینه بررسی پرونده مبلغ ۱۲۵ دلار

اقدام جهت اخذ اقامت دائم کانادا:


اخد ویزای تحصیل در کانادا
تحصیل در موسسه ای پذیرش اخذ گردیده است
فارغ التحصیلی و اخذ اجازه کار (work permit) 
اقدام جهت اقامت پس از یک سال اشتغال



سئوالات: 
۱- آیا متاهلین باید برای همسرشان هم اجازه تحصیل بگیرند؟ 
اگر همسر شما علاقه مند به همراهی کردن شما است، می تواند در مدتی که در کانادا است جهت کار و یا تحصیل اقدام کند.
۲- آیا من می توانم در طول مدت تحصیل کار کنم؟ 
بله ، پس از گذشت ۶ ماه اول از تحصیل به دو صورت کار کنید. 
۱- در داخل دانشگاه (In campus) نیاز به گرفتن  اجازه کار نیست. 
۲- در خارج از دانشگاه (off campus) نیاز به گرفتن اجازه کار است. 
جهت کار در خارج از دانشگاه متقاضی می بایستی نمرات خوب و همچنین بصورت تمام وقت دانشجو باشد و همچنین نمی تواند بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته کار کند. 
۳- آیا کسی که برای اقامت دائم در کانادا قبلاً اقدام کرده و منتظر جواب است می تواند جهت ویزای دانشجویی اقدام کند. ؟
بله . 
۴- چطور میتوان اطلاعات لازم را جهت یافتن رشته تحصیلی مورد نظر پیدا کرد؟ 
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید.


اگر قصد دارید تحت ویزا دانشجوئی به  کانادا مهاجرت کنید سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر در تمامی مراحل از تنظیم مدارک تا گشایش پرونده و اخذ ویزا به عنوان راهنما و مشاور در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد .


راهکارهای موجود برای فارغ التحصیلان از ایران

اگر شما از ایران فارغ التحصیل شدید و می خواهید جهت مهاجرت اقدام کنید از موارد زیر می توانید یکی را پیگیری کنید.

 
    اخذ ویزای دانشجویی از سفارت کانادا

   اشتغال در یک شغل مرتبط با تحصیل به مدت یک سال پس از اخذ اجازه کار

    اقدام جهت اخذ ویزا اقامت دائم تحت برنامه Canadian Experience

 با توجه به محدودیتهای فعلی از طرف اداره مهاجرت شاید ساده ترین روش ، اقدام دانشجوئی است که می توان بر اساس آن اقامت دائم خود را نیز اخذ نمود.

اگر تمایل دارید از طریق این برنامه وارد کانادا شوید ، با ما در تماس باشید.

 

.
پنجشنبه 23 آذر 1396.
Dec 14 2017.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB