در حال حاضر 13 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

سوپر ویزا والدین

رای دهی:  / 2
ضعیفعالی 

پس از بسته شدن و عدم پذیرش پرونده های اسپانسرشیپی والدین ، یک نوع ویزا خاص جهت والدین ، بنام "سوپر ویزا" معرفی گردید که این ویزا ، ۱۰ ساله بوده که هر ۲ سال می بایستی آن را بدون نیاز ارسال پرونده و مدارک مجدد تمدید نمود.

متقاضیانی که قصد اقدام جهت این نوع ویزا را دارند ، می بایستی دارای شرایط خاصی باشند. بدین معنی که اسپانسر کننده می بایستی یک حداقل درآمدی را بر اساس آنچه در قانون تعریف گردیده ، نشان دهد و همچنین موظف می باشد تا نسبت به انجام بیمه پزشکی والدین برای یکسال اول اقامت آنها ، اقدام نماید.

در صورت تمایل به اقدام جهت این نوع ویزا ، سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ، شما را در این راه یاری خواهد رساند.

 

.
پنجشنبه 23 آذر 1396.
Dec 14 2017.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB